На 15-ти ноември во Скопје ќе се дискутира за онлајн ПР и интернет маркетинг. Тогаш е закажана втората конференција AllWeb MK со тема „интегрирани комуникации“, на која ќе говорат реномирани експерти од регионот како Немања Ѓуриќ од Coca-Cola Company и Драган Варагиќ од Internet Group. Листата на говорници, која може да ја видите на официјалниот […]

Прочитај повеќе

Конференцијата за интернет маркетинг и онлајн ПР, AllWeb е најавена за 23-ти ноември во Скопје. Се очекува на сцената да видиме бројни експерти од полето на интернет маркетингот и друштвените мрежи. “Причината поради која се решивме да организираме една ваква конференција беше недостатокот на простор за споделување на практични знаења и искуства на овие теми, […]

Прочитај повеќе

Информатичко општество во Србија е доста слично на македонското… ова, на мое големо изненадување, ми беше главниот впечаток кој го добив од еднодневната конференција iFront која се оддржа во четвртокот во Белград, на која бев поканет од организаторите како презентер.

Прочитај повеќе

Драган Варагиќ е сопственик на консалтинг агенцијата P2 Internet и се бави со советодавни услуги од областа на e-бизнис, интернет маркетинг и онлајн ПР. Сопственик е на веб сајтот Pretraga.co.yu како и на најстариот е-маил магазин во Србија, “Pretraga i prezentovanje“. Тој е исто така координатор на постдипломски студии за е-бизнис на ФТН во Нови […]

Прочитај повеќе