Семос Едукација од 7 февруари ќе стартува оnline обука за Java, Мicrosoft и Cisco, наменето за луѓе кои не се од Скопје. На слушателот му е потребно веб камера за да го следи предавањето и микрофон доколку сака да постави прашање.

Прочитај повеќе