Корисниците на iOS можеби веќе ја забележале новата функционалност на Facebook апликацијата „Protect“.  Станува збор за VPN Onavo Protect кој од 2013 година е дел од Facebook, пишува Wired. Додавањето на Onavo не е ново, но тоа не значи дека треба да го користите. За жал, оваа алатка на Facebook е далеку од она што […]

Прочитај повеќе