Истражувајќи кои фотографии им се допаѓаат на луѓето, OkCupid дојде до интересен податок – iPhone корисниците имаат двојно пати повеќе секс од корисниците на Android, што според друштвената мрежа за состаноци е „статистички податок дека корисниците на iPhone не се само подебувани од Apple.“

Прочитај повеќе