Постои сомнеж за нова интернет измама со автомобили која оди преку македонските огласувачи. Предупредувањето доаѓа од @jp389 кој напиша дека постојат лажни огласи кои најлесно може да ги препознаете бидејќи користат чуден превод, најверојатно направен со Google Translate. Се работи за познатата Virtual Vehicle измама. Тактиката е следна: измамникот објавува огласот на возило кој е […]

Прочитај повеќе

Популарниот веб огласувач Пазар3 објави Android апликација. Апликацијата е едноставна и тоа што би очекувале од веб огласувач.

Прочитај повеќе

Автостопер.мк е нова бесплатна платформа преку која може да најдете и да организирате заеднички патувања. Сервисот е наменет за да им го олесни патувањето на сите вработени и студенти кои постојано патуваат меѓу градовите така што преку огласи им овозможува контакти со други корисници и возачи кои патуваат.

Прочитај повеќе

Ви го претставуваме огласникот за работа IТ кариера (бета), место каде секоја ИТ компанија или работодавач може да објави бесплатен оглас во врска со вработување, и место каде секој ИТ професионалец ќе може да најде работа согласно со неговите вештини и знаење.

Прочитај повеќе

Неодамна еден од најпопуларните .мк огласувачи Pazar3.mk започна да наплаќа за огласите кои до тогаш беа бесплатни. Оваа одлука на огласувачот наиде и на критики и на пофалби, па Goran123 на форумот објави таква тема за да ги чуе мислењата на корисниците.

Прочитај повеќе