Samsung Galaxy Note 7 е уредот кој сите го прогласија за најдобар Android телефон, но и телефон кој постанува кошмар за Samsung. Телефоните набрзо по испораката беа повлечени бидејќи експлодираа при полнењето. Сега и заменетите телефони експолодираат, јави Verge. Еден од заменетите уреди се запали во авион на Southwest Airlines. Сопственикот забележал дека телефонот чади, […]

Прочитај повеќе

Во вообичаен ден, Tesla Model S е еден од најбезбедните автомобили,но на лош ден е „опасност на тркала“. По неколку сообраќајни незгоди, во ново видео, може да се види како Tesla Model S целосно гори за 5 минути. За среќа, во несреќата која се случи во Франција, нема жртви, а патниците и возачот на автомобилот навреме […]

Прочитај повеќе