Видео технологија за препознавање на офсајд на двапати ја корегираше одлуката на судиите на натпреварот помеѓу Шпанија и Франција, јави BBC Sport. Станува збор за пријателски натпревар одигран во Париз во кој Шпанија победи со резултат од 2:0. Судијата на теренот по „консултации“ со видео технологијата најпрво го поништи голот на Антоан Гризман. Причината за […]

Прочитај повеќе