Google Maps конечно добива една од најпосакуваните и најдолго очекуваните надградби – можност за офлајн пребарување и упатства, јави Google на својот блог. Надградбата е голема, а заедно со офлајн навигацијата доаѓаат и функционалности како податоци за густината на сообраќајот, пронаоѓање на адреси на компании, време на отворање и телефонски броеви. Офлајн мапите функционираат едноставно. […]

Прочитај повеќе