Изгледа неверојатно, но Reddit како една од најголемите интернет заедници досега немаше официјална мобилна апликација. Сега стартуваат апликација за iOS и за Android, но пред да се израдувате, треба да ви кажеме дека, за жал, апликацијата не е достапна за Македонија. Главна причина за новата апликација се корисниците, кои повеќе од 50 отсто доаѓаат од […]

Прочитај повеќе