Мicrosoft го претстави Officе 11 пакетот за Mac OS. Пакетот ги содржи Word, PowerPoint, Excel, Messenger, и, за прв пат, Outlook. Дополнително пакетот ги интегрира и веб базираните Office Web апликации, SkyDrive и SharePoint.

Прочитај повеќе