Затворени градинки, училишта и факултети; одигрување на спортски натпревари без публика и eден родител на дете до 10 години ќе има право да остане дома во следните 14 дена; Ова се мерките кои Владата ги донесе за справување со опасноста од епидемија на коронавирусот. Поради опасностите од коронавирусот откажани се куп светски релевантни настани, а […]

Прочитај повеќе