Читател на Engadget откопа дел во изворниот код на Google+ во кој се открива дека се планираат Google+ Games, нова платформа за игри за која Google веќе објави оглас за вработување на проект менаџер.

Прочитај повеќе

Оdgovori.mk e сервис каде можете да поставите прашање и да добиете не еден туку повеќе одговори од другите корисници. Барем статистиката на odgovori.mk го покажува тоа. До сега се поставени 2.310 прашања, а се добиени скоро 9.000 одговори. Сервисот има и 1.970 регистрирани корисници.

Прочитај повеќе