Минатата недела Snapchat започна да ги продава своите очила. Очекувано веќе може да ги прочитаме првите прегледи за очилата. „Spectacles се можеби најдобриот уред кои сум користел во последно време.“, вели Метју Панцарино од TechCrunch. Очилата се најверојатно најчудниот хардвер досега. За луѓето кои не ја користат платформата се бескорисни, а за корисниците на Snap […]

Прочитај повеќе