Boutiques.com е нов Google пребарувач за облека, додатоци и други модни детали. Google вели дека продуктите поврзани со модата едноставно не можат да се вклопат во стандардниот шопинг, пример купување на камера следејќи рецензии и спецификации, туку „модното купување подразбира откривање нешто што одговара на вашиот вкус и изгледа како што треба.“

Прочитај повеќе