Aко имате слични навики со мене додека сурфате по интернет, тогаш на секоја интересна веб страна или статија притискате „Ctrl+D“ за потоа да не може да се снајдете со омилените веб страни. Стартапот Annotary дозволува организирање на страните, но и на содржините кои сте ги обележале. [youtube]YMPF3Q1zLh4[/youtube] Покрај тоа што ќе ја зачувате страната, можете […]

Прочитај повеќе

Неодамна добивме Google Тranslate на македонски јазик.
&Nbsp;
Тие што не знаат повеќе можат да прочитаат тука, па да се навратат на овој текст во кој ќе објасниме како процедурата на преведување да стане автоматска, со само еден клик.

Прочитај повеќе