Дали било кога сте направиле профил на Yahoo? Ако одговорот е да, тогаш од сите онлајн профили, имате барем 1 хакиран. Yahoo претходно објави дека во 2013 година се пробиени профилите на 1 милијарда корисници. Oath (ребрендиран Yahoo) објави дека во 2013година се пробиени всушност 3 милијарди профили. Тоа се сите профили кои се направени […]

Прочитај повеќе