„Ох ќе бидам зависник од ова!“ е заклучокот на Адам Савиџ од Mythbusters, по посетата VR Funhouse и тестирањето на физичкиот енџин на Nvidia. Реакциите на Адам се како што ги помниме од MythBusters, a доколку ви недостасува шоуто можете и да ја посетите неговата веб-страница Tested.com.

Прочитај повеќе