Новата верзија на Android, Nougat, заврши со бета тестовите и сега е достапна за инсталација на уредите кои го поддржуваат. Вообичаено први уреди со нов оперативен систем се од Nexus серијата. Сопствениците на Nexus телефоните и таблет компјутери (Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9 и Nexus Player); на Pixel C и General Mobile 4G; […]

Прочитај повеќе