Nubia е нов и релативно непознат производител на паметни телефони. Сепак компанијата ќе понуди решение што најголем дел од други не го нудат. Зафаќање на што е можно поголем дел од екранот се обидуваат да направат речиси сите компании. Најголем дел од компаниите на кои им „успеало“ ова користат „слајдер“ на кој е скриена предната […]

Прочитај повеќе