Предност на бројните андроид апликации и игри е тоа што се вдомени во пренослив модел кој ви дозволува да им пристапите од каде било. Но, доколку сакате да ја искористите нивната функционалност директно од вашиот компјутер, потребен ви е Android емулатор. Ваквиот софтвер го покренувате од Windows околината, го избирате моделот на телефонот или таблетот […]

Прочитај повеќе