Amazon објави дека заработката од празниците оваа сезона е рекордна. Ова се однесува и на купување од продавницата, но и на хардверот кој го произведува компанијата. „Ова ни е најдобра сезона досега, со нетрпение очекуваме во 2019 година да им го испорачаме на корисниците тоа што го бараат, на начин кој ќе им биде најпогоден. […]

Прочитај повеќе

Претставникот на Dell за Македонија, ИТД Дистрибуција, започнува со хуманитарна кампања. Од денес, па се до 25 декември за секој купен Inspiron, XPS, Alienware лаптоп, компанијата ќе одвојува средства за набавка на новогодишни пакетчиња за деца од ранлива категорија. Станува збор за предновогодишна акција под наслов „Биди Dell од хуман проект!“. Лаптопите на Dell и онака веќе […]

Прочитај повеќе