World of Warcraft и понатаму продолжува седи на тронот релативно не предизвикана. Ваквото нешто највеќе се должи на преголемата посвета на тимот и константното расчленување на огромниот свет и обогатување со содржителни експанзии и закрпи. На 29.август ќе стапи на сила закрпата 7.3 и инвазијата на Аргус конечно ќе започне! Ветераните на оваа ММО игра […]

Прочитај повеќе