Facebook на својот блог го тестира новиот систем за коментирање. Ако отидете на, пример, блог постот за препознавање на лице при тагирање, најдолу ќе го приметите новиот систем за коментирање. Отвореното тестирање сугерира дека набргу ќе биде и имплеменитерано на корисничките профили и фан страните.

Прочитај повеќе