Кога Mac ќе се спои со iPad, вака Стив Џобс го најави новиот ултра тенок ноутбук MacBook Air на вчерашниот Аpple настан со име „Назад кон Mac-oт“. Името на настанот е сосема соодветно земајќи в обзир дека се најавија неколку Mac новитети.

Прочитај повеќе