Samsung ја најави надградбата на Notebook 9 Pen. Компанијата најави две верзии на хибридот, 13 и 15 инчен модел. Сепак за прв поглед на уредите ќе мора да почекаме до јануари кога уредите ќе бидат претставени на CES во Лас Вегас. Но, не сме сосем без податоци, дознавме барем нешто за хардверот. Процесорот е ист […]

Прочитај повеќе

Земање белешки знае да биде значително олеснето со нашите паметни направи. Следниве три алатки ќе ви помогнат во исполнување на мисијата за прегледно складирање на важните работи. Notebook, на Zoho, e апликација која ви дозволува да вметнувате визуелно-импозантни насловни страни, и да групирате белешки во еден вид дигитални купчиња кои се расчленуваат на допир. Во […]

Прочитај повеќе

Развојот и популаризацијата на ултрабуковите расте многу брзо, пред се бидејќи се лесни за носење и дозволуваат елегантни дизајни. Asus како една од водечките компании за производство на ултрабук има извадено неколку генерации на ултра тенок лап-топ, меѓу кои е и Asus UX31A, првиот 13.3 инчен ултрабук со Full HD резолуција. Овој убаво дизајниран ултрабук […]

Прочитај повеќе

Evernote си доби редизајн на неговата веб верзија. Сивата околина стана посветла, со препознатливиот ред од најлево: вашите белешки, вашите тагови, листа од вашите белешки и преглед на една белешка.

Прочитај повеќе