На сите најважно нешто во онлајн светот ни се лозинките за нашите профили, а Norton Identity Safe е еден од најдобрите менаџери за лозинки кој ги чува вашите податоци и најавувањето на вашите омилени веб дестинации го прави побезбедно. Со помош на овој производ од Symantec лесно може да се управува со нашите кориснички имиња […]

Прочитај повеќе

Psyside објави резултати од тестирање за сигурност на 16 популарни антивирус софтвери. Според резултатите, превземени од Wildessecurity, се покажува Norton во моментов е најдобриот анти-вирус.

Прочитај повеќе