Ако телефоните на Nokia беа познати по нешто, тоа секако е издржливоста на телефоните. Се чини дека новиот Nokia 6, барем според ова видео, е подеднакво отпорен како и iPhone 7. Со оглед на разликата во цената, волкава разлика секако не очекуваме во телефон од средна класа. По сѐ изгледа дека и новите телефони кои […]

Прочитај повеќе

Nokia долг период беше гигант и ги имаше најпродаваните телефони. Сепак со излегувањето на првиот iPhone и паметните телефони на Samsung започна и падот на компанијата. Иако по продажбата на Microsoft, финската компанија и целосно пропадна, голем број на фановите не го заборавиле квалитетот на телефоните на Nokia. Nokia веќе не произведува телефони, дури и […]

Прочитај повеќе

Лоши вести за сите кои со нетрпение ги очекуваа новите телефони од Nokia брендот. Новите модели на Nokia ќе пристигнат ексклузивно на кинескиот пазар. Новите модели беа претставени овие денови на CES 2017. Новите модели за жал доаѓаат единствено под брендот Nokia, но нема да бидат произведени од овој фински производител. Правата за брендот Nokia […]

Прочитај повеќе