Ноември е месецот кога војната помеѓу конзолите се разгорува. Додека титаните беснеат и се борат за сенката под сонцето, ниту Switch ниту PC гејмерите не се запоставни. Ова се игрите со кои можете да го поминете претстојниот месец. The Wizard and The Slug [PC] – 2 ноември Bakugan: Champions of Vestroia [Switch] – 3 ноември […]

Прочитај повеќе

Ноември отсекогаш се нарекувал златниот месец за видео игрите. Како и танцот на исушените лисја, така и игрите го задеваат гејмерот и себично преколнуваат за неговото внимание. Кои игри вие ќе играте? The Quiet Man (PC, PS4) – 1.ноември The Quiet Man е игра која се најави со еден од најлошите трејлери на Е3. Она […]

Прочитај повеќе