For.io Studio е алатка за полесен и побрз развој на Node.js апликации. Автор на платформата е Николче Михајловски, девелопер од Битола, кој сега живее и работи во Лозана, Швајцарија. Платформата може да генерира 95 отсто од кодот кој е потребен за работа на апликацијата. Со ова For.io Studio го забрзува развојниот процес и овозможува кратење […]

Прочитај повеќе