Над четири години развој и 200 прототипи и беа потребни на Noctua да ги претстави најдобрите вентилатори за компјутери. Новата серија е најтивка и најцврста досега, а компанијата ги претстави на Computex. Најважен елемент во новата серија на вентилатори е самиот материјал од кои се изработени. За разлика од најголем дел од останатите  вентилатори кои се изработени […]

Прочитај повеќе