No Man’s Sky располагаше со серија од најагресивно рекламирање и промовираше едно чудо новитети и револуционерни промени во гејмерски жанр. Конечниот производ, меѓутоа, беше крајно разочарувачки. Половина од елементите кои беа ветени ги немаше никаде, а другата половина не беше ни приближно добро реализирана. Изминатава година, авторите напорно работеа на надополнувања и пробаа да ги […]

Прочитај повеќе