НЛБ Банка и Valoso Hub ги повикуваат сите заинтересирани на хакатон натпревар. Настанот е закажан за 22 и 23 април во просториите на Valoso Hub. Целта на хакатонот е преку иновативно решение да се намали бројот на корисници кои физички доаѓаат во банката. Корисниците можат и да крeираат нов сервис или да популаризираат некои од онлајн услугите […]

Прочитај повеќе

Денеска на Машинскиот факултет се одржа „Информативна средба: Интернет трговија – предности и можности“, настан на кој TC.mk и НЛБ Тутунска Банка ги преставија своите системски решенија и платформи за е-трговија.

Прочитај повеќе