Едно време одевме кај комшијата да видиме хард диск од 100 GB. Таквото нешто беше незамисливо и, сосема очекувано, комшијата беше тој со највеќе девојки. Сега, 100 GB не е доволно. Не, не, за да предизвикате вистинска завист, да бидете во центар на вниманието и дел од елитата потребен ви е хард диск од 100 […]

Прочитај повеќе