Минатата недела го најавивме третото издание на Next Generation Conference кое ќе се одржи на 12-ти мај. Настанот е за сите љубители на технологијата кои ќе имаат можност да слушнат говори на неколку теми, и тоа: Net / DB / QA, Java / FrontEnd и Трендови во технологијата. Еден од говорниците на конференцијата е Никола Живков, Technology Line менаџер во […]

Прочитај повеќе