Пронаоѓањето на соодветни креатори на содржини и инфлуенсери не е едноставно. Потребно е да се потроши многу време за да се прегледаат и пронајдат соодветните креатори, притоа често се поминува повеќе време во преглед на профили кои се несоодветни. Новиот проект на Influencers Club, findcreators.io ќе се обиде да го олесни овој процес и да […]

Прочитај повеќе

Гостин на Дарко во #комкаст 94 му е Никола Соколов, ко-основач на Influencers Club, кој зад себе има многу интересна приказна. Никола има богата работна приказна која може да ја слушнете во подкастот. Во подкастот ќе дознаете и за тоа како и зошто еден програмер станува маркетер, и за куп искуства во процесот на растење на […]

Прочитај повеќе