Vip оператор го стартуваше првиот Android натпревар, први донесоа таблет компјутер, се прогласи за најкомпанија на Twitter и беше прогласена на ИТ наградите како компанија на годината на .мк сцената. Направивме интервју со директорот на VIP, Никола Љушев кој освен што се заблагодари до корисниците на наградата сподели и интересни мислења за социјалните медиуми, паметните телефони и за наплив на таблет компјутерите.

Прочитај повеќе

Во продолжение следи интервју со сегашниот извршен директор на Вип, Никола Љушев, чие работно искуство исто така вклучува позиции како главен технички офицер во Космофон и одговорен менаџер на одделот за продажба во Македонски Телеком. Калина Зографска разговара со г-динот Љушев на разни теми концентрирајќи се на корпоративно владеење, оддржување на клиенти, промовирање, инволвираноста на […]

Прочитај повеќе