Да не биде покус на аматерскиот проект на бруклинскитe татко и син кои лансираа iPhone во Вселената, Google сега го лансираше новиот Nexus S на 30 километри над Земјата.

Прочитај повеќе

Вториот Google телефон Nexus S ќе биде и првиот телефон кој ќе ја има најновата верзија на мобилниот оперативен систем Android Gingerbread, кој ќе биде наскоро достапен за надоградување на Android телефоните.

Прочитај повеќе