Oва е едно од ретките видеа во кои е прикажан Стив Џобс како дискутира со неговиот тим од Next, компанијата која ја основа откако беше избркан од Apple. Подоцна Apple ќе го врати г. Џобс како директор, и ќе го купи софтверот на Next, што ќе се претвори во Mac OS X.

Прочитај повеќе