Во исчекување на третото издание на Next Generation Conference кое ќе се одржи овој викенд, нетрпеливи сме да дознаеме нешто повеќе за говорниците и она што ќе се случува таму. На листата на говорници е и Игор Лазаревски, кој сподели дел од своето досегашно искуство како Technology Line Manager за .Net на ниво на цела Seavus групација. Дали би […]

Прочитај повеќе

Минатата недела го најавивме третото издание на Next Generation Conference кое ќе се одржи на 12-ти мај. Настанот е за сите љубители на технологијата кои ќе имаат можност да слушнат говори на неколку теми, и тоа: Net / DB / QA, Java / FrontEnd и Трендови во технологијата. Еден од говорниците на конференцијата е Никола Живков, Technology Line менаџер во […]

Прочитај повеќе

Следната недела по трет пат Seavus ќе ги отвори вратите за сите кои имаат интерес за технологија. На 12 мај се одржува овогодишното издание на Next Generation Conference. Настанот е поделен во неколку тематски целини, поделени според технологијата. Учесниците може да ги погледнaт говорите на следните теми: Net / DB / QA „Serverless“ пресметки со […]

Прочитај повеќе