Незадоволни од тоа што не добиваат пари за својата содржина, без разлика на колку посети добиваат, .мк медиумите им објавија војна на агрегаторите. Првин Канал 5, Сител и ИдиВиди се повлекоа од Time.mk. Ден подоцна и Курир.мк побара 5.000 евра месечно од агрегаторот за вести за својата содржина. Подолу е твит од основачот на Time.mk, […]

Прочитај повеќе

Денеска беше промовирана новата веб страница на Државниот пазарен инспекторат која ќе ја зголеми транспарентноста.

Прочитај повеќе