Користите Firefox и многу сакате Netflix? Во тој случај, екстензијата која ја ископавме овојпат се чини дека е само за вас! Netflix Extender е мала, но корисна екстензија која допринесува до пофлексибилно искуство при гледање филмови и серии со прелистувачот на Mozilla. На располагање имате опции за автоматско прескокнување на прегледите од тоа што се […]

Прочитај повеќе