Паметните камери на Nest ве гледаат дури и кога се исклучени, открива ново истражување. Иако камерата е дизајнирана така што може да се исклучи со помош на апликација за паметен телефон за да престане со снимање, сепак ова единствено ќе ја исклучи диодата што емитира светлина. Камерата продолжува да снима. Од Nest велат дека кога […]

Прочитај повеќе