Photoshop Touch SDK ќе им овозможи на програмерите да креираат апликации за таблет компјутерите на разните платформи, Android, iOS, BlackBerry, а кој дизајнерите ќе можат да ги поврзат со десктоп компјутерот и да креираат дела користејќи го допирот.

Прочитај повеќе