Паметните телефони се тука, и најголем дел од од индустријата и девелоперите се фокусирани на нив, но фокусот полека се поместува кон вештачката интелигенција. Вештачката интелигенција во следните 10 години ќе биде полето на кое повторно ќе се натпреваруваат истите компании, иако засега сè уште е сме во многу рана фаза, вели директорот на Google, Сундер Пичај, […]

Прочитај повеќе