Amazon помага за ширење на нацизмот и притоа си заработува. Компанијата продава производи со наци ознаки, вклучувајќи, слики, облека, накит, реплики на воена опрема и слично. Дополнително, некои групи продаваат и музика и книги кои ја „величат“ нивната идеологија на омраза. Amazon не само што им дозволувал на некои бизниси да заработат од продажба на […]

Прочитај повеќе