Дојде време на хорор приказни и застрашувачки фотографии од кои ќе имате ноќни мори. Време кога треба да ја покажете вашата креативност на една навистина фасцинантна тема. Започнува Sinister Days, второ издание на натпреварот за фотографија организиран од Revoshot, поточно од фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева. Минатогодишниот натпревар помина одлично, со фантастични фотографии и […]

Прочитај повеќе