Прво со телевизиското шоу Firefly, потоа со Castle и на крај со феноменалниот допринес во играта Destiny 2, Нејтн успеа да се истакне како еден од најхаризматичните и најдуховитите актери. Веќе некое време, фановите на Uncharted серијал скоро едногласно и без никаков отпор го изгласаа Нејтан Филон како идеалниот актер за филм заснован на овој […]

Прочитај повеќе