Zynga ја објави својата нова Facebook игричка – FrontierVille – која е подобрена верзија на популарната FarmVille, но со тематика од Дивиот Запад. Покрај тематиката, во играта ново е можност за играње на повеќе аватари како и репутациски систем.

Прочитај повеќе