Месецот февруари криеше неколку изненадувања, а март со задоволство го продолжува истиот тренд. Па така, месецот го почнуваме со The Division 2 проширувањето кое е насловено Warlords of New York, а е замислено да ве впушти во адреналинска приказна низ четири локации. Ден потоа, љубителите на стратегии ќе можат да ја пробаат уникатната воена симулација […]

Прочитај повеќе