Пиратеријата и понатаму цвета, особено во филмската индустрија. Секојдневно се преземаат и прегледуваат бројни филмски остварувања. Кои се десетте филмови кои моментно најмногу се преземаат? 1. Monster Hunter, IMDb оценка: 5.3 Акциона авантура која е заснована на истоимената, ултра популарна fantasy игра на Capcom. Од малку поразличен агол, Мила Јовович ќе навлезе во очајна битка […]

Прочитај повеќе